open/close

DSV modtager pris fra Vestas

På Vestas årlige leverandørkonference modtog DSV prisen ’Supplier of the Year for Operational Excellence’.

Fra venstre: Albie van Buel, Chief Procurement Officer (Vestas), Jean-Marc Lechêne, Chief Operation Officer (Vestas), René Falch Olesen, Group Chief Commercial Officer (DSV), Torben Andersen, Vice President (Vestas)

Group Chief Commercial Officer fra DSV, René Falch Olesen, modtog prisen på vegne af DSV. René siger:

"Vi er taknemmelige for denne pris fra Vestas, som er et resultat af mange års hårdt arbejde i alle hjørner af DSV-organisationen. Vi arbejder ud fra en global tilgang, ikke mindst når vi arbejder på nye løsninger, der skal forbedre driften. Vi har et strategisk partnerskab med Vestas, og vi ser frem til mange år med tæt samarbejde”.

Vice President for Market Sourcing i Vestas, Torben Andersen, understreger betydningen af stærke leverandørforhold som nøglen til operationel excellence:

"DSV modtager prisen for en professionel og dedikeret operationel præstation på eksisterende forretninger, et solidt engagement i årlige udbudsforhandlinger samt deres globale og konkurrencedygtige transport- og logistiktjenester. Vi forventer operationel excellence fra alle vores leverandører og er glade for at se den store udvikling i samarbejdet mellem DSV og Vestas."

Læs om DSV's transport- og logistikløsninger inden for vedvarende energi