open/close

Vi hjælper en Tiger med at vokse

DSV hjælper virksomheder i takt med de ekspanderer

300 nye produkter hver uge og 500 butikker i 25 lande betyder en kompleks og udfordrende forsyningskæde. Derfor har Flying Tiger København brug for en stærk, fleksibel og pålidelig global logistikpartner. De valgte DSV som deres foretrukne logistikpartner på verdensplan.

"Vi bygger flyet, selvom det allerede er i luften - derfor har vi brug for professionel assistance," siger Lars Syberg, Global Supply Chain Director hos Flying Tiger.

Flying Tiger København er grundlagt i 1995, og er bedre kendt som Tiger eller TGR. Tiger er en dansk detailhandler med et sjovt, hurtigt skiftende udvalg af både eget design og andre mærker til overkommelige priser.

Gennem tiden er deres fokus flyttet fra billigt til unikt, fra almindelige produkter til produkter af eget design, fra en fast pris til flere forskellige prisniveauer og fra et spontant til et bevidst produktsortiment.

Hvis vi ringer i morgen og fortæller DSV, at vi ønsker et lager i Singapore. Så forventer vi, at de har det klar til åbning inden for 20 uger.

Lars Syberg, Global Supply Chain Director

Tiger har en årlig vækst på 50% hvilket både har fordele og ulemper. De største udfordringer Tiger bliver konfronteret med er reducering af leveringstider, mere præcise prognoser, indkøb og risikovurdering.

Det var DSV’s fleksibilitet og skalerbarhed, som gjorde, at Tiger valgte DSV. DSV har bevist, at de er i stand til at imødekomme Tigers krav med at etablere driften for en ny butik inden for 20 uger.

Første amerikanske butik i New York

DSV har assisteret Tiger med forsyningskæden til deres første butik i USA. DSV etablerede et nyt logistik set-up for Tiger i New Jersey for bedre at kunne imødekomme virksomhedens forventede ekspansion til østkysten. Etableringen vil også hjælpe DSV med at udvide i dette område, så partnerskabet har gensidige fordele.

Tiger valgte DSV til at behandle alle deres logistikaktiviteter i området, herunder luft- og søfragt, lager og distribution. Udover at Tiger fik en one-stop løsning for ekspansion i USA, er værdikæden også blevet synliggjort. Resultatet: let udførelse og et solidt fundament, der støtter Tigers vækstambitioner på det amerikanske marked.

Tiger

Virksomheden er en danskejet butikskæde ejet af Zebra A/S. De lokale Tiger butikker er et joint venture ejet 50-50 af Zebra A/S og den lokale partner. Butikkerne kaldes "TGR" i Sverige og Norge, "Flying Tiger" i Holland, Belgien, Japan og USA, og "Tiger" andre steder.

Få et tilbud