open/close

Vi kan holde sammen - hele livet

Vores forhold bygger på erfaring, tillid og god kommunikation

I 1973 åbnede en ambitiøs ung mand sin første materialistbutik i Karlsruhe i Tyskland. Manden hed Götz W. Werner. Han var den yngste i en søskendeflok på fem i en familie, der havde ejet materialistbutikker over tre generationer.

Butikken skulle blive den første af over 1.400 butikker i hvad, der i dag er et kæmpe imperium med egne mærkevarer og en omsætning på mere end 5 mia. euro alene i Tyskland.

I 1986 hyrede dm-drogerie markt (dm) DSV til at hjælpe med distributionen af produkter til 10 lokale forretninger. Et år senere blev kontrakten udvidet til også at omfatte oplagring og distribution til over 100 forretninger. Vi har holdt sammen lige siden.

Sammenhold gør stærk

I løbet af sine første 33 år åbnede dm i omegnen af 800 butikker. Siden 2006 er tallet vokset til over 1.400. Vi har samarbejdet tæt siden begyndelsen, og har løbende udvidet vores kapacitet og ydelser, så vi altid er i stand til at imødekomme dm's behov. Hver dag pakker DSV i gennemsnit 200.000 ordrer og leverer 10.000 paller til dm-forretninger over hele Tyskland ved hjælp af over 1.000 DSV-lastbiler.

Et partnerskab der bygger på erfaring og tillid

Dm er ikke en helt almindelig virksomhed. Götz W. Werner er tilhænger af Rudolf Steiners filosofi og var leder af Interfakultative Institut für Entrepreneurship i Karlsruhe fra 2003-2010. Han tror på, at det er en langt mere effektiv strategi at vælge og opbygge et tæt forhold til den rette partner end konstant at skifte leverandør i håbet om at opnå kortsigtede fordele.

»Jo bedre jeg kender folk, jo bedre kan jeg samarbejde med dem. Det samme gælder for virksomheder. Derfor er det vigtigt for os at have langvarige, pålidelige og fair samarbejdsforhold til vores forretningspartnere. DSV er vores leverandør på store forsendelser og lagerlogistik, fordi vi forstår hinanden rigtig godt.«

                               W. Werner, grundlægger og medlem af dm‹s bestyrelse

Götz Werner fortsætter og siger, at selvom det en fordel at have en fælles historie og erfaringer med en samarbejdspartner, så er det en helt anden sag at omsætte det til et velfungerende dagligt samarbejde. dm's leverandører skal være til stede lokalt med dedikerede kontaktpersoner for at sikre en direkte og klar kommunikation. De lokale kontaktpersoner skal kunne tage selvstændige beslutninger og implementere dem uden indblanding.

Rolf Wetzel, Director of Retail Distribution and Services i DSV Tyskland, tilslutter sig idéen og siger, "Lokale DSV-kontorer har en høj grad af frihed. De af os, som arbejder tæt sammen med kunderne, er i stand til at tage vigtige beslutninger. Det er en tankegang, som passer godt sammen med dm's måde at anskue tingene på."

Tillykke med de første 40 år

DSV vil gerne ønske dm tillykke med deres første fire årtier som selskab. Som en trofast samarbejdspartner håber vi på, at vores samarbejde vil fortsætte i mange årtier endnu.

 

 

Få et tilbud