open/close

Services

Med vores services på banetransport hjem fra Kina får du en stabil transittid, som giver præcision i planlægningen af din supply chain

Vores services hjem fra Kina giver dig effektiv og sikker banetransport med kort transittid. 

Full Container Load (FCL)

Vi tilbyder dig transporter fra dør til dør eller fra terminal til terminal og alt derimellem. Lige meget hvor dine fabrikker er placeret i Kina, hjælper vi dig med at finde frem til den bane og hub, som lever op til dine transportbehov og ønskede transittider.

Less than Container Load (LCL)

Vi tilbyder dig et fast setup med vores egen LCL-løsning mellem Kina og Europa. Vi konsoliderer alle dine LCL-bookninger i containere på egne lagre i Kina. Når containerne med dine varer ankommer til Europa modtages de på vores egne lagre, hvor de åbnes og tømmes.

Vores egen håndtering igennem hele forløbet sikrer dig en effektiv og sikker banetransport hjem fra Kina. Alle vores konsoliderede containere fra Kina bliver håndteret igennem vores gateway, som har det fulde overblik over alle sendinger.

Buyer’s consolidation (BCN)

Køber du gods fra flere leverandører i Kina, konsoliderer vi gerne dit gods i containere. Vores ekspertise og mange års erfaring med optimering af fyldningsgraden, vil nedbringe dine transportomkostninger hjem fra Kina.

Har du spørgsmål til vores services på banetransport til og fra Kina, kontakt Tine Jørgensen.

Få et tilbud