open/close

Arbejdsområder

Spedition & Supply Chain

Arkitekten bag transporten

Når du arbejder med spedition og supply chain, skal du kunne holde hovedet koldt, handle hurtigt og tænke strategisk. Du er arkitekten bag transportprocessen og hos DSV, får du hele verden som arbejdsplads. Uanset om du hjælper vores kunder med at transportere deres gods fra A til B eller designer komplicerede supply chain-løsninger, kan du få en spændende karriere hos os.


Terminal & Distribution

Det centrale led i kæden

Vores medarbejdere på terminaler og i distributionen er helt centrale for vores forretning. Hos DSV er du i direkte kontakt med vores kunder og deres logistikprocesser. Med andre ord, det er takket være dig, at medicin, mad og tøj kommer frem til de mennesker, som har brug for det. 


IT

Det digitale brændstof

IT er helt afgørende for transportindustrien – det er systemerne bag scenen, som holder hjulene i gang og driver det enorme maskineri bag international logistik. Hos DSV er IT meget vigtigt, og derfor holder vi det in-house. Det betyder, at du får en vigtig rolle i store forretningskritiske projekter.


Finans & administration

På rette spor

Uanset om du arbejder med mennesker, organisation, kommunikation, kvalitet eller support, bliver du en del af et stærkt hold, der er med til at styre os fremad, løse udfordringer og møde forandringer.


Salg & Marketing

Salg og marketing – uden fartgrænser

DSV vokser hele tiden og er på udkig efter lyse hoveder med god forståelse for markedsmekanismerne inden for transport og logistik. Det hele handler om vores kunder, og hvordan vi bliver endnu bedre i et hastigt voksende, konkurrencepræget marked uden fartgrænser.

Jobmuligheder