open/close

Mød vores medarbejdere

Jason Ye, Supply Chain Advisor

Hedehusene, Danmark

Jason Ye 

"Mit mål er at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige og succesrige ved at optimere deres supply chain."

Jason flyttede fra Kina til Danmark for at arbejde på DSV’s hovedkontor lidt uden for Købehavn. Han er hurtigt blevet vild med sit nye hjem og kulturen i DSV.

DSV er en resultatorienteret og decentral organisation. Ledelsen kommunikerer åbent og er meget jordnær og ærlig. Vi kan træffe hurtige beslutninger og tilpasse os markedsudviklingen med det samme – til glæde for vores kunder. Det er lige mig”.

Rikke ThomsenContract Manager

Shanghai, Hedehusene, nu Dubai

Rikke Thomsen 

Jeg føler mig meget priviligeret over at arbejde i et internationalt miljø og har fået masser af støtte og hjælp til at få mine drømme til at blive til virkelighed”.

Rikke fik en varm velkomst fra sine nye kolleger på DSV’s kontor i Shanghai, da hun flyttede til Kina for syv år siden. Hun følte sig hjemme med det samme i et dynamisk og uformelt miljø og faldt hurtigt til i den nye kultur. Hun begyndte sin rejse i DSV som speditør i Danmark og er nu godt i gang med en international karriere.

Det er fedt at arbejde sammen med så mange forskellige kulturer. Det har givet mig en masse både personligt og professionelt, og jeg nyder godt af et stærkt netværk af venner, kolleger og forretningsforbindelser over hele verden”.

Mathias Welcher, Regional CFO

Johannesburg, Sydafrika

Mathias Welcher 

"Hvis du er engageret, tager ansvar og løser udfordringer, giver DSV dig de muligheder og den støtte, du skal bruge for at nå dine mål og gøre en forskel"

Mathias begyndte som elev i DSV’s danske finansafdeling. Derfra tog hans karriere fart, og han er nu leder med base i Sydafrika. Mathias lynkarriere er ikke unik i DSV. Det er ikke alder, der afgør hvor meget ansvar du får i DSV. Det er det du opnår, der tæller.

"Vi har mange dygtige og højtuddannede medarbejdere. Men vi sætter også stor pris på dem, der har arbejdet sig op og lært tingene hands-on. I DSV vinder det bedste argument”.

Jobmuligheder