open/close

Returlogistik

Effektive systemer og optimerede processer

Returlogistik stiller krav om effektive systemer og optimerede processer, herunder processen, hvor gods flyttes tilbage i forsyningskæden fra slutbrugeren til et andet punkt med det formål at skabe værdi. Formålet er at skabe en enkel og overskuelig proces. 

Returlogisitk omfatter:
▪ Modtagelse
▪ Registrering
▪ Inspektion
▪ Klargøring
▪ Genpakning
▪ Mærkning
▪ Lagerregulering

DSV Solutions tilbyder skræddersyede bookingmuligheder både via web og EDI. Vi kan designe et website, hvor jeres kunder kan booke retursendinger direkte. Informationen bliver sendt direkte til DSV transport management system samt til jeres system efter behov. 

DSV Solutions benytter en bred vifte af transportløsninger for at sikre, at returtransporten håndteres optimalt i forhold til dine behov. Vi sørger for alt fra booking til transportør samt opfølgning på afhentning til levering. Afhentning kan omfatte emballering og sikring af godset, og evt. vurdering af stand.

DSV Solutions kan efter aftale foretage reklamationsbehandling af returvarer samt afviste og defekte varer. Returnerede varer bliver testet eller ompakket med henblik på salg, eller de bliver skilt ad for at blive repareret, istandsat eller genanvendt.

Få et tilbud