open/close

DSV Cargo Insurance

Vi tilbyder også vareforsikring

DSV håndterer alle former for gods. Selvom alle forsendelser behandles individuelt og omhyggeligt, er vi også bevidste om, at der er en vis risiko forbundet med godstransport. Vores mål er ikke bare at tilbyde de bedst mulige logistikløsninger, men også at dække risikoen for uforudsete hændelser.

Dette er årsagen til, at vi i samarbejde med globale partnere anbefaler godsforsikring gennem vores eget forsikringsselskab, DSV Insurance. Vi kan tilbyde at forsikre næsten alle typer gods mod uheld, forkert håndtering og andre risici, der kan forårsage skade på gods.

Fragtførers ansvar er begrænset og dækker ikke altid kundens fulde økonomiske tab. Som transportkunde er DSV's forsikring din bedste beskyttelse mod økonomisk tab, langvarig sagsbehandling og retssager. Forsikringspræmien fastsættes ud fra forsendelsens værdi, destination og transportmåde.

Vi tilbyder skræddersyet forsikringer til kunder med komplicerede forsikringsbehov såsom all-risk forsyningskædeforsikringer der dækker alt lige fra oplagring til slutkunden modtager varen.

Ved at tegne godsforsikring gennem DSV Insurance får du følgende fordele:

  • One-stop-shopping
  • All risk-forsikring
  • Konkurrencedygtige præmier
  • Hurtig sagsbehandling (normalt udbetaling af skader inden 7 dage)
Få et tilbud