open/close

Warehousing

DSV tilbyder effektive lagerløsninger

DSV finder den rette placering, når det gælder oplagring og håndtering af den enkelte logistikkundes varer.

I en globaliseret og konstant foranderlig verden er vi opmærksomme på den enkelte logistikkundes behov for at kunne reagere hurtigt på ændringer i markedet og øge eller reducere lagerbeholdningen.

DSV Solutions sikrer sig, at alle varer bliver lagret under optimale forhold og håndteret på den mest effektive måde. Vi tilbyder branchespecifikke lagerløsninger tilpasset individuelle produkt- og markedsbehov. Warehousing omfatter følgende ydelser:

  • Indgående logistik
  • Lagerlogistik
  • Udgående logistik

Vi håndterer den indgående varestrøm til vores lagre og foretager kontrol såvel som registrering af indgående varer. Varemodtagelse omfatter også losning og palletering af varer, samt kontrol af indgående varer for mangler og skader. Registrering af afvigelser på indgående ordrer sker i DSV Solutions eget online kommunikationssystem. Vi foretager også registrering af varer og serienumre samt oplagring af produkter.

Lagerlogistik omfatter genopfyldning af varer i plukkeområder og cyklusoptælling for at sikre, at lagerbeholdningen i systemet svarer til den fysiske lagerbeholdning.

Vi håndterer og optimerer produktrelaterede lageroplysninger og tilbyder forskellige kontrollerede lagermiljøer, bl.a. temperaturkontrolleret opbevaring, opbevaring af store mængder og opbevaring på hylder og i reoler.

I den udgående proces anvender vi en række forskellige plukkeprincipper, bl.a. FEFO (first expired, first out), LIFO (last in first out) og FIFO (first in first out).

Vi anvender en dynamisk plukkemetode til behandling af de modtagne ordrer, vi konsoliderer forsendelser, kontrollerer ordrer inden afsendelse, mærker pakker og læsser gods på lastbiler eller varevogne. Vi kan også håndtere sæsonudsving.

DSV hjælper med at optimere centrale processer gennem hele logistikprocessen. Som samarbejdspartner kigger vi løbende på både den indgående, den udgående samt selve oplagringsprocessen.

 

Få et tilbud