open/close

Pharma XPress

Når det skal gå stærk og samtidig være sikkert

Med DSV’s Pharma XPress kan du sende vacciner, kliniske studier eller lægemidler sikkert med kurerfart. 

Kombinationen af et globalt kurer-setup med nøje udvalgte leverandører, der sikrer den højeste kvalitet og nødvendige fleksibilitet, den helt rigtige emballage til dine forsendelser samt ekspertisen i håndtering af temperaturfølsomme og sensitive produkter, gør Pharma XPress til dit sikre valg, når det skal gå stærkt. 

Transittider med Pharma XPress

Indenrigs: 2-6 timer
Europa: 24 timer
Nordamerika: 24-48 timer
Sydamerika: 24-72 timer
Mellemøsten og Afrika: 24-72 timer
Asien: 24-72 timer

I DSV Pharmaceutical & Healthcare tager vi hånd om hver enkelt forsendelse og rådgiver dig i valget af transportmetode og emballageløsning. Dette betyder, at når du vælger Pharma XPress, står et dedikeret pharma-trænet team for proaktiv opfølgning og sikrer, at din forsendelse når frem som aftalt og med en afsluttende POD, straks efter levering. 

Specialemballage sikrer en konstant temperatur

Til forsendelser med Pharma Xpress anvendes der udelukkende specialemballage fra producenten Va-Q-Tec. Disse emballager er specifikt designet til pharma- og healthcare-segmentet og sikrer en konstant temperatur under transport i minimum 96 timer i omskifteligt klima. 

Va-Q-Tec specialemballage til forsendelser af pharma lægemidler vacciner

DSV Pharmaceutical & Healthcare gør emballagen klar på forhånd ud fra den ønskede temperatur, hvad enten det er frost, køl eller 'ambient'. Emballagen fra Va-Q-Tec er designet til ’single use’ med en høj performance, som giver en høj isoleringsevne, lille volumen og lav vægt.

DSV lagerfører emballagen fra Va-Q-Tec i størrelser fra 4-74 liter, hvilket betyder, at du som kunde kun skal fortælle om dit transportbehov. DSV Pharmaceutical & Healthcare tager sig af al forberedelse. 

Bestiller du en forsendelse med Pharma XPress, forløber det således: 

Dag 0: Booking af Pharma XPress samt bestilling af emballage. 
Dag 1 (formiddag): Emballagen leveres til stedet for afhentning klar til at blive taget i brug  
Dag 1: Afsender benytter emballagen og pakker forsendelsen
Dag 1 (eftermiddag): DSV XPress henter forsendelsen om eftermiddagen
Dag 2-3: Forsendelsen leveres hos modtager efterfulgt af en POD

Ønsker du at kunne dokumentere temperaturen i emballagen under transport, tilbyder vi at levere en 'logger' til forsendelsen.  

Til forskel fra luftfragt giver Pharma XPress en helt anden hastighed og fleksibilitet, som egner sig specielt til mindre forsendelser og distribution af f.eks. vacciner, kliniske studier, lægemidler eller veterinærprodukter. 

Har du temperaturfølsomme produkter, der skal sendes hurtigt og sikkert afsted til modtager med kurerfart, fortæller vi gerne mere om Pharma XPress, emballagen fra Va-Q-Tec samt vores samarbejde DSV XPress og styrken i deres globale kurernetværk.