DSV støtter kræftramte børn og deres familier

Børnecancerfonden har modtaget en donation på 250.000 kr. fra DSV

DSV støtter Børnecancerfonden

Hvert år får 200 danske børn kræft. Heldigvis er vi så langt fremme i dag, at fire ud af fem overlever deres sygdom. Men der er stadig stor brug for hjælp og støtte.

Halvdelen af børnene har varige skader efter den intensive behandling, og familier med kræftramte børn har hårdt brug for støtte. Der er også et stort behov for oplysning om kræft blandt børn og familier, og samtidig forskes der ihærdigt videre for at redde endnu flere børn fra kræft. Alt dette støtter Børnecancerfonden.

DSV har gennem mange år givet en årlig donation til Børnecancerfonden, og det er en indsats, vi er særligt stolte af. Derfor var det også med glæde, at Jens Bjørn Andersen onsdag den 28. november kunne overrække en check på 250.000 kr. til Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen og protektor Ghita Nørby.

”Vi er glade for igen i år at kunne støtte op om Børnecancerfondens livsvigtige arbejde med at fremme forskning i børnekræft og den betydningsfulde indsats, som fonden gør for at forbedre vilkårene for kræftramte børn og deres familier,” siger CEO Jens Bjørn Andersen, der også er medlem af Børnecancerfondens bestyrelse.

Børnecancerfonden er en privat og selvstændig organisation, der er 100 % afhængig af gaver og donationer.

Læs mere om Børnecancerfonden