Hub i Dubai sikrer unik transportløsning

DSV’s hub i Dubai er med til at sikre en effektiv kombinationsløsning af søfragt og luftfragt til forsendelser fra Asien.

DSV’s hub i Dubai er med til at sikre en effektiv kombinationsløsning af søfragt og luftfragt til forsendelser fra Asien

”Vores kunder kan godt rynke lidt på næsen, når vi præsenterer den her kombinationsløsning for første gang. En lav pris, et simpelt setup og stabile transittider er dog med til, at flere vælger vores kombination af søfragt og luftfragt til deres forsendelser fra Asien”, fortæller Lise Kirkensgaard Corrie, der er Manager for import luftfragt i DSV.

Lise er netop hjemvendt efter et besøg i Dubai for at opleve den hub, som er med til at sikre de effektive transportløsninger fra Asien til Danmark, der i daglig tale går under navnet ’Sea-Air’. Først sendes varerne med søfragt til Dubai for at blive lastet på et fly til København. Lise Kirkensgaard Corrie forklarer:

”Vi har virkelig mange kunder, som har enorm glæde af den her ’Sea-Air’-løsning. Løsningen kræver ikke noget ekstra af kunden, og besparelsen på den samlede transport fra lande som Vietnam, Bangladesh, Myanmar og Cambodia kan være helt op til 50% i forhold til en direkte luftfragtsløsning”.

En kombinationsløsning med ’Sea-Air’ har en transittid fra havn til dør på 18-23 dage fra lande som Bangladesh, Vietnam, Myanmar og Cambodia, hvorimod forsendelser med luftfragt tager 3-5 dage og søfragt 30-35 dage.

”Vi trækker på den her kombinationsløsning, hvis vores kunder misser en afskibning ude i Asien på grund af forsinkelse i produktionsledet. I stedet for at kunden får sendt varerne med luftfragt og betaler en høj rate for den hurtigere transittid, går vi ind og tilbyder denne kombinationsløsning som et alternativ”, siger Lise Kirkensgaard Corrie og forsætter: ”Og andre kunder anvender simpelthen fast den her kombination af sø- og luftfragt til deres varer, fordi løsningen matcher godt ind i deres forsyningskæde”.

’Sea-Air’ hub i Dubai

DSV’s Hub på sø- og luftfragt i Dubai opererer i en freezone, der er med til at sikre et hurtigt skifte fra havn til lufthavnsterminal. DSV’s General Manager på luftfragt i Mellemøsten og Afrika (UAE), Praveen Nair, fremhæver:

”Dubai er på flere måder helt unik i forhold til den her løsning. Geografisk ligger vi centralt og halvvejs mellem Asien og Europa. Vores havneområde er gearet til den høje frekvens på ind- og udgående søfragt, og vores lufthavn har et enormt udbud af luftfragtsselskaber, der flyver ind og ud, specielt til Europa”.

Alle forsendelser med ’Sea-Air’ håndteres som en tidskritisk luftfragtsforsendelse. For at sikre en enkel og effektiv spedition fra havn til lufthavn arbejder DSV i Dubai tæt sammen med sø- og luftfragtsmyndigheder og foretager forseglede skift uden om told inden for 24 timer.

Er du interesseret i at høre mere om DSV’s kombinationsløsning ’Sea-Air’, kontakt Manager for import luftfragt, Lise Kirkensgaard Corrie.

Manager for import luftfragt
Lise Kirkensgaard Corrie
Tlf. 7929 7306
E-mail: lise.k.corrie@dk.dsv.com