Kina holder Golden Week – book din transport i god tid

Rederier, luftfragtselskaber og baneoperatører aflyser mange af deres afgange til og fra Kina under og efter Golden Week.

Golden Week i Kina 2019. Book dine transporter i god tid.

Fra tirsdag den 1. oktober, der er national dag i Kina, og en uge frem holder kineserne ferie. I denne periode lukkes der ned for produktionen af varer, og der er ingen afhentninger fra de kinesiske fabrikker. Af den grund vælger luftfragtselskaberne, rederierne og baneoperatørerne at aflyse mange af deres afgange under Golden Week og i en tid herefter, hvor produktionen stadig er lav.

Book din transport fra Kina i god tid

Hvert år er der rift om pladsen på skibene, flyene og togene i tiden umiddelbart efter Golden Week. Har du planlagte forsendelser til eller fra Kina i tiden op til Golden Week samt ugerne efter, er vores anbefaling, at du booker i god tid.

DSV i Kina overholder statens varsel og holder lukket fra tirsdag den 1. oktober og frem til og med mandag den 7. oktober.

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine forsendelser med søfragt, luftfragt eller banetransport til og/eller fra Kina i forbindelse med Golden Week, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed med yderligere information og vejledning.

Læs om DSV's luftfragt til og fra Kina