open/close

Forretningsetik og antikorruption

Vi har en nul-tolerance politik i forhold til korruption.

Det er essentielt, at vores medarbejdere og leverandører deler den samme forretningsetik, når vi arbejder på tværs af kulturer og lande rundt i verden. Vores ”code of conduct” hjælper os med dette.

Vores engagement

Korruption i sig selv er forkert og er misbrug af magt og position. For at efterleve vores retningslinier inden for korruption, har vi trænet vores personale i vores ”code of conduct”. Vi har forbudt vores ansatte at acceptere nogen form for bestikkelse. Så din virksomhed er sikker på vi følger reglerne.

Internt ”whistleblower program”

For at tilsikre gennemsigtighed og integritet, har vi implementeret et internt ”whistleblower program”. Programmet fungerer som en hotline og hjemmeside, hvor DSV-ansatte kan reportere situationer, som er i strid med vores retningslinier. Systemet kommer fra en ekstern leverandør for at tilsikre medarbejdernes anonymitet.

Leverandørernes code of conduct

Vi vil have at vores leverandører og underleverandører overholder de samme standarder som os. Og det er derfor vi har formuleret en code of conduct til vores leverandører. Det beskriver, hvad vi anser som passende forretningsetik, når de udfører services på vores vegne. 

Læs vores Code of Conduct

Læs vores Supplier Code of Conduct