open/close

Forretningsetik og antikorruption

Vi har en nul-tolerance politik i forhold til korruption.

Det er essentielt, at vores medarbejdere og leverandører deler den samme forretningsetik, når vi arbejder på tværs af kulturer og lande rundt i verden. Vores ”code of conduct” hjælper os med dette.

Vores engagement

Korruption i sig selv er forkert og er misbrug af magt og position. For at efterleve vores retningslinier inden for korruption, har vi trænet vores personale i vores ”code of conduct”. Vi har forbudt vores ansatte at acceptere nogen form for bestikkelse. Så din virksomhed er sikker på vi følger reglerne.

Internt ”whistleblower program”

For at tilsikre gennemsigtighed og integritet kan ulovlig og uønsket adfærd, der ikke lever op til vores retningslinjer, rapporteres til vores whistleblower program. Både ansatte og eksterne interessenter kan rapportere overtrædelser via den dedikerede hjemmeside og hotline. En ekstern udbyder står for at administrere programmet for at sikre anonymitet for vores ansatte. 

Hvis du ønsker at bruge vores whistleblower program, skal du gøre via vores whitsleblower program.

Gå til whistleblower program 

Leverandørernes code of conduct

Vi vil have at vores leverandører og underleverandører overholder de samme standarder som os. Og det er derfor vi har formuleret en code of conduct til vores leverandører. Det beskriver, hvad vi anser som passende forretningsetik, når de udfører services på vores vegne. 

Læs vores Code of Conduct

Læs vores Supplier Code of Conduct