open/close

Nødhjælp, forsvar og regering full-service operationer

Transport- og logistikløsninger til og fra konfliktområder

DSV Projects har igennem mange år leveret globale ydelser til regeringer, FN, NATO og nødhjælpsorganisationer. Gennem vores verdensomspændende netværk kan vi tilbyde levering fra og til enhver destination samt transport af farligt gods.

Vi er en erfaren og certificeret leverandør til militære operationer for en række NATO-lande og en anerkendt full-service leverandør ved internationale missioner i Afghanistan, Afrika, Irak og på Balkan.

Vores højt specialiserede og dedikerede medarbejdere er derfor i stand til at skaffe kapacitet til massive transportbehov med kort varsel - ofte inden for 24 timer, døgnet rundt og året rundt. Vi tilbyder transportmetoder og logistikløsninger efter vores kundes behov, også i områder med begrænset eller ingen traditionel infrastruktur.

Komplette løsninger

Alle DSV Projects' dør-til-dør løsninger er baseret på forundersøgelser og lokationsanalyser. Vores løsninger er udviklet som komplette løsninger med de nødvendige fly og skibcharters samt jernbane, vejtransport og transport af tungt gods.

Projektledelse ved DSV Projects omfatter også ordrestyrings- og rapporteringssystemer, global overvågning via vores egne havnechefer samt lager- og kranoperationer ved behov.

Få et tilbud