open/close

Industrielle projekter

Specialtransporter og logistikydelser

DSV Projects håndterer gods i enhver størrelse og har stor erfaring inden for transport af en lang række industrianlæg, -maskiner og -komponenter fra produktionsfabrikker til fabrikker over hele verden.

Vi tilbyder logistikydelser for:

  • Internationale olie- og gasvirksomheder
  • Multinationale producenter af infrastruktur
  • Højt specialiserede leverandører

Vi har erfaring med og tilbyder logistikydelser inden for luftfart, søfart og el- og varmeværker. Både DSV og DSV's kunder nyder godt af vores langvarige samarbejder, der skaber gensidig vækst.

Multimodale dør-til-dør transporter

Vi skræddersyr logistikløsninger efter den enkelte kundes behov og udfører transport- og logistikopgaver over hele verden via vores stærke globale netværk.

Ved at planlægge vores multimodale dør-til-dør transporter på baggrund af cost-benefit analyser og forundersøgelser, er vi i stand til at levere pålidelige, omkostningseffektive og sikre transport- og logistikløsninger. Vi tilbyder også lokationsanalyser og dokumentation af ruter, havne og transportformer, når der er behov for det.

Vi håndterer hele logistikprocessen for vores kunder og tilbyder statusrapportering og rapportering på delmål. Erfarne DSV medarbejdere og havnechefer står for overvågning ved læsning, omladning og losning.  

 

Få et tilbud