open/close

En bid af verden

"Vi troede, vi var for små til DSV"

De tre stiftere af Rawbite; Nikolaj, Morten og Rolf, fandt hurtigt ud af, at DSV kunne hjælpe dem med at eksportere til markeder, som de troede, var for dyre at sende til.

Rawbite er en lækker og sund energibar, som er udviklet i de tre stifteres egne køkkener. Der findes et stort udvalg af forskellige velsmagende varianter. 

Nye virksomheder tager ofte små skridt i begyndelse. Det gælder også Rawbite. Den første store kunde var Forsvaret, som skulle bruge en ny energibar til feltrationerne. Nyheden om Rawbite blev hurtigt spredt, og da flere og flere var på udkig efter et sundt og velsmagende alternativ til de traditionelle chokoladebarer blev den voksende produktion flyttet fra køkkenet i Danmark til Prag i Tjekkiet. For nyligt rykkede de så produktionen tilbage til Danmark med egen fabrik i Assens. 

Interessen fra udlandet var stor og det var tydeligt, at Rawbite havde brug for hjælp udefra til både produktion og logistik.

"Da vi søgte på internettet fandt vi frem til DSV,"  fortæller Nikolaj og fortsætter: "Men da vi så ordene: Global transport and logistics gik vi ud fra , at vi var for små til DSV. DSV er specialister i at hjælpe nye virksomheder med at vokse, og vi følte os i trygge hænder med det samme, første gang vi talte med dem”.

Vi har fået et rigtig godt forhold til DSV’s chauffører og holder meget af den uformelle og jordnære kontakt til deres speditører og kundeservice.

Nikolaj fremhæver i samarbejdet med DSV: "Det bedste ved det hele er, at de har udviklet eksportløsninger til både Asien og USA. Vi havde aldrig troet, vi havde råd til luftfragt, men det har vi.”

Om Rawbite

Ideen bag den økologiske nødde- og frugtbar var at skabe et enkelt, ærligt og sundt produkt, som kan medbringes og nydes overalt. Siden den første Rawbite blev udviklet på køkkenbordet er interessen vokset støt både i Danmark og i de mere end 30 lande, hvor Rawbite nu forhandles. Alt i Rawbite er baseret på enkelhed, glæde og begejstring for produktet. Selvom køkkenbordet er blevet for småt til produktionen, udvikles opskrifterne stadig her og ingen stopper før smagen er fantastisk. Selve produktet er fremstillet med stor respekt for de naturlige råvarer, som bliver forarbejdet så skånsomt som muligt.

Eksport til nært og fjernt

Har du og din virksomhed planer om eksport til det store udland? Lad os starte en dialog ud fra dit transportbehov.

Start dialog om transportaftale 

 

 

Få et tilbud