open/close

Vi holder dig på vejen

DSV sikrer, at Carglass kan reparere 95% af bilerne på stedet

Carglass slår på at kunne håndtere mere end 95% af vinduesudskiftningerne fra lager. Et godt samarbejde mellem DSV og Carglass i Danmark og Slovakiet førte tilbage i begyndelsen af 2017 til, at Carglass valgte DSV som leverandør på det større tyske marked.

Hver af de fem regionale lagrer i Tyskland har 2.000 forruder og forskellige andre dele på lager. Med leveringer til lager om natten, og samme dag ved bestilling inden kl. 10:45, fungerer de fem lokationer som geografisk velplacerede cross-dock faciliteter. 

I opsætningen af Carglass blev DSV’s enorme faciliteter i Krefeld brugt som pilotsted. Derefter blev setupet rullet ud til de andre lokationer i landet. Alle leveringer til Tyskland kommer fra Carsglass’ hovedplacering i Belgien. 

Implementeringen i Tyskland er gået helt fantastisk… det har uden tvivl været en af de letteste inden for de seneste år

Andre Koopmans, Logistics Manager hos Carglass

DSV har skræddersyet den anvendte software på lagrene for at møde kravene til ordrestyring fra Carsglass. DSV varetager lagerbeholdning, cross-docking, ordreplukning, ompakning, fragt, returhåndtering og returnering.

Om Carglass
Carglass er en del af Belron, der er verdens førende inden for reparation- og erstatning af glas til køretøjer. Med over 26.000 medarbejdere opererer Belron på tværs af over 30 lande og fem kontinenter for at sikre, at alle kunder får den bedste service.

Læs mere om DSV's løsninger inden for lagerlogistik

 

Få et tilbud