Coronavirus COVID19
open/close

Coronavirus i Italien

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Italien i dag den 3. marts 2020. 

Gå tilbage til statusoversigt

Status i Italien den 3. marts 2020 

Siden seneste statusopdatering på Italien har COVID-19 spredt sig yderligere, og der er nu smittetilfælde i store dele af Norditalien. 

Udenrigsministeriets udmelding i går den 2. marts 2020 er, at al unødvendig rejseaktivitet nu frarådes til følgende regioner:

  • Emilia-Romagna
  • Lombardiet
  • Piemonte
  • Veneto

Se Udenrigsministeriets rejsevejledning for Italien den 2. marts 2020 

På baggrund af situationen i Italien og smittefaren har vi i DSV Road besluttet, at al vores vejtransport mellem Danmark og de ovennævnte områder i Italien nu vil blive udført via et intermodalt setup med banetransport. 

Opsætningen betyder, at vi fra dags dato (3. marts 2020) og frem ikke vil have chaufførledsaget lastbiler kørende mellem Danmark og de berørte områder i Norditalien. 

I DSV Road vil gøre vores for, at du som kunde ikke mærker nogen ændringer i forhold til vores brug af banetransport mellem Italien og Danmark. 

Er du kunde og har spørgsmål til dine forsendelser til og fra Italien, står deres sædvanlige kontaktperson selvfølgelig til rådighed. 

På grund af situationen i Italien og fordi udviklingen i bekæmpelsen intensiveres og påvirker infrastrukturen, anbefaler vi, at du følger med i vores statusopdateringer her på hjemmesiden. 

Gå tilbage til statusoversigt