Coronavirus COVID19
open/close

DSV XPress - kurerforsendelser

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 24. april 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

DSV XPress (kurerforsendelser) status den 24. april 

I DSV XPress er vi fortsat fuldt operative i hele verden til trods for de skærpede restriktioner fra myndigheder for at begrænse en smittespredning af COVID-19.

Status på DSV XPress’ Parcel-forsendelser
Generelt ser vi, at der bliver åbnet mere op for de postnumre/områder i Europa, som har været svært- eller ligefrem utilgængelige.

På vores Parcel-forsendelser skal der fortsat forventes længere transittider, specielt i Danmark, hvor det kan tage 1-2 dage ekstra at levere. 

I forbindelse med levering til pakkeshops er leveringssituationen stadig vanskelliggjort af uvisheden om, hvorvidt butikker holder åbent eller ej. Er en pakkeshop lukket vil leveringen blive omdirigeret til en anden pakkeshop i nærheden. 

Book dine kurerforsendelser i god tid
I DSV opfordrer vi til, at bookinger foretages i god tid. Har du en vigtig forsendelser, der haster, anbefaler vi vores DSV XPress-service. Denne service har højeste prioritet i det generelle kurernetværk, der er belastet i øjeblikket. 

Er du kunde hos DSV, anbefaler vi, at du tager kontakt til sædvanlige kontaktperson i DSV-XPress for rådgivning om løsninger og mulighederne for at få opprioriteret specifikke forsendelser.

Afhentning og levering af kurerforsendelser
På grund af de præventive tiltag for at begrænse en smittespredning kan diverse lukninger af virksomheder, kontorer og butikker mv. betyde, at den ønskede kurerforsendelse ikke kan udføres. 

I DSV XPress anbefaler vi derfor, at du holder en tæt kontakt med dine leverandører/kunder, således at manglende tilstedeværelse fra afsender og/eller modtager ikke hindrer en afhentning/levering. 

Hertil er det vigtigt, at du sikrer, at forsendelser indeholder korrekte kontaktdetaljer med telefonnummer, idet afhentning og/eller levering udføres med den nødvendige sociale og fysiske afstand.  

Kan DSV XPress ikke gennemføre en given kurerforsendelse, bærer du som fragtbetaler risikoen og omkostningen. 

Forsendelser fra Asien
Vi oplever, at kapaciteten på import fra Kina, Hong Kong samt Indien er virkelig udfordret i øjeblikket. 

På grund af knap kapacitet og dermed pladsproblemer har vores underleverandører været nødsaget til suspendere vores ’DSV XPress Economy’ service fra flere asiatiske destinationer. Har du derfor oversøiske forsendelser fra Asien, er vores ’DSV XPress’ service løsningen lige nu. Dog skal vi gøre opmærksom på, at der er indført en max vægt per forsendelse, som varierer alt afhængig af afsenderland og underleverandør. 

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine forsendelser fra Asien, max vægt eller transittider står din sædvanlige kontaktperson til rådighed. 

 

Gå tilbage til statusoversigt