Coronavirus COVID19
open/close

DSV XPress - kurerforsendelser

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 24. marts 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

DSV XPress (kurerforsendelser) status den 24. marts

I DSV XPress møder vi stadig relativt få påvirkninger af COVID-19 og har fortsat tilstrækkelig kapacitet til import- og eksportforsendelser. 

Under de nuværende omstændigheder afhenter og leverer vi til stort set alle destinationer og håndterer forsendelser fra 0,5 til 500 kg. pr. kolli. 

Download vores eksempler på DSV XPress til USA og hjem fra Kina

På grund af den usædvanlig høje efterspørgsel på kurerløsninger i øjeblikket anbefaler vi, at du booker dine planlagte forsendelser i så god tid som muligt. 
 
Ønsker du at sikre den mest præcise levering i forhold til transittid, er anbefalingen – specielt på oversøiske kureropgaver, at du booker vores DSV XPress Service. 

Afhentning og levering af kurerforsendelser

Fordi flere lande har indført præventive tiltag for at begrænse en smittespredning, kan diverse lukninger af virksomheder, kontorer og butikker mv. betyde, at den ønskede kurerforsendelse ikke kan udføres.

I DSV XPress anbefaler vi derfor, at du holder en tæt kontakt med dine leverandører/kunder, således at afsender/modtagers manglende tilstedeværelse ikke hindrer en afhentning/levering. Kan DSV XPress ikke gennemføre en given kurerforsendelse, bærer du som fragtbetaler risikoen og omkostningen.

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine kurerforsendelser, står din sædvanlige kontaktperson i DSV XPress til rådighed. 

Læs mere om DSV XPress

Gå tilbage til statusoversigt