Coronavirus COVID19
open/close

DSV XPress - kurerforsendelser

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 31. marts 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

DSV XPress (kurerforsendelser) status den 31. marts

I DSV XPress er vi fortsat fuldt operative i hele verden til trods for de skærpede restriktioner fra myndigheder for at begrænse en smittespredning af COVID-19. 

Forsendelser fra Asien
Lige nu oplever vi, at kapaciteten er virkelig udfordret på import fra Kina, Hong Kong samt Indien. På grund af knap kapacitet og pladsproblemer har vores underleverandører været nødsaget til at suspendere vores ’DSV XPress Economy’ service fra flere asiatiske destinationer. 

Har du derfor oversøiske forsendelser fra Asien, er vores ’DSV XPress’ service løsningen lige nu. Dog skal vi gøre opmærksom på, at der er indført en max vægt per forsendelse, som varierer alt afhængig af afsenderland og underleverandør. 

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine forsendelser fra Asien, max vægt eller transittider står din sædvanlige kontaktperson til rådighed. 

Afhentning og levering af kurerforsendelser
Fordi flere lande har indført præventive tiltag for at begrænse en smittespredning, kan diverse lukninger af virksomheder, kontorer og butikker mv. betyde, at den ønskede kurerforsendelse ikke kan udføres. 

I DSV XPress anbefaler vi derfor, at du holder en tæt kontakt med dine leverandører/kunder, således at manglende tilstedeværelse fra afsender og/eller modtager ikke hindrer en afhentning/levering. Hertil er det vigtigt, at du sikrer, at forsendelser indeholder korrekte kontaktdetaljer med telefonnummer, idet afhentning og/eller levering udføres med den nødvendige sociale og fysiske afstand.  

Kan DSV XPress ikke gennemføre en given kurerforsendelse, bærer du som fragtbetaler risikoen og omkostningen.

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine kurerforsendelser, står din sædvanlige kontaktperson i DSV XPress til rådighed.

 

 

Gå tilbage til statusoversigt