Coronavirus COVID19
open/close

Luftfragt eksport til Australien og New Zealand

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 20. maj 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

Luftfragt eksport til Australien og New Zealand | status den 20. maj 2020

På grund af knap kapacitet i markedet for luftfragt er både transittid og prisniveau steget markant på forsendelser til henholdsvis Australien og New Zealand. 

I øjeblikket er transittiden kraftigt forøget til Australien, og prisniveauet i markedet er cirka 300% højere i forhold til samme periode sidste år.

I DSV søger vi alternative løsninger i et udfordret marked. På denne måde sikrer vi, at du som kunde hele tiden har flere muligheder og kan vælge den transportløsning, hvor transittid og pris giver mening. Derfor tilbyder vi nu en kombinationsløsning af luftfragt og søfragt, hvor godset først flyves til Singapore og derfra sejles til enten Australien eller New Zealand. 

Med Air/Sea som løsning er transittiden godt nok længere, men besparelsen er op til omkring 30-50% i forhold til luftfragt afhængig af destination i Australien eller New Zealand.  

Transittider
- Luftfragt 5-7 dage
- Air/Sea (kombinationsløsning):
   > Brisbane 17 dage
   > Melbourne 19-26 dage 
   > Sydney 20 dage
   > Adelaide 21 dage
   > Auckland 23 dage
- Søfragt 45-50 dage

Er du kunde hos DSV og interesseret i at høre mere om vores kombinationsløsning til Australien og/eller New Zealand, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed. 

Er du ikke kunde hos DSV og er interesseret i at høre mere om kombinationsløsningen via Singapore, står Lasse Vang til rådighed. 

Lasse Vang, Business Development Manager, Luftfragt eksport
Tlf.: +45 79297111
E-mail: lasse.vang@dk.dsv.com 

Læs mere om DSV's luftfragt til/fra Australien

Læs mere om DSV's luftfragt til/fra New Zealand