Coronavirus COVID19
open/close

Luftfragt USA

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 25. marts 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

Luftfragt USA status den 25. marts 2020 

I DSV Air & Sea følger vi nøje udviklingen på luftfragt, hvor kapaciteten bliver reduceret dag for dag på grund af indrejseforbud og udfasninger af passagerfly.  

I denne ekstraordinære situation med knap luftfragtskapacitet står vi i DSV heldigvis godt rustet. Som en af verdens største aktører på luftfragt har vi stærk position i markedet og råder over egne fragtfly i DSV’s charter-netværk, som sikrer luftbroer mod henholdsvis øst og vest.

Mod vest er vi i løbende dialog med vores amerikanske kollegaer i forhold til luftfragt til og fra landet. Selvom USA har implementeret en række præventive tiltag mod COVID-19, heriblandt indrejseforbud, opretholdes samtlige transportkritiske funktioner for at sikre forsyningskæder. Dette betyder, at tolden og lufthavnsterminaler stadig er åbne, og der udføres indenrigstransporter med dør-levering. 

Lige nu og frem til at indrejseforbuddet i Danmark og USA ophører, er der ikke nogen planlagte direkte passagerflyvninger mellem USA og Danmark. Som Danmark største luftfragtspeditør har vi dog løsningerne, der skal til for at sikre dine forsyningskæder til/fra USA i denne ekstraordinære situation.  

Vores charter-netværk har netop udvidet luftbroen mod vest med hele 11 ugentlige afgange. Nu tilbyder vi  15 afgange tur/retur om ugen og er i stand til at flytte op omkring 1500 tons luftfragt, hvilket svarer til næsten 10.000 m3.

Læs mere om vores charter-netværk til USA

Udover vores charter-netværk har vi flere andre løsninger at trække på, alt efter transportbehov, godsets specifikkationer og transittid. 

Løsninger til/fra USA på nuværende tidspunkt:
- DSV XPress (Kurerforsendelser af mindre gods)
- Fragtfly
- DSV’s eget charternetværk til større godsvolumener
- Hurtig og effektiv søfragt til den amerikanske østkyst

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til situationen eller planlægger forsendelser til/fra USA, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed og vil guide dig i valget af transportløsning.  

Er du ikke kunde hos DSV og er interesseret i at høre mere om mulighederne, bedes du kontakte DSV’s luftfragtsafdeling

 Gå tilbage til statusoversigt