Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 10. februar 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 10. februar 2020 

 

Genåbning af DSV-kontorer i Kina

Åbningen efter et forlænget kinesisk nytår er lige så stille startet i nogle byer som planlagt, men alle arbejder med meget lille bemanding på kontorer, imens store dele af personalet er nødsaget til stadig at arbejde hjemmefra. 

Lokale myndigheder har her til morgen forlænget lukningsperioden i byer som Suzhou, Ningbo, Nanjing og Macau som derfor ikke kan genåbnes i dag som forventet. 

Til trods for at disse kontorer ikke er åbnet i dag som planlagt, så vil DSV personalet have adgang til vores systemer og supportere på bedste vis under omstændighederne. 

Office re-opening 

Status as per 10 February

Shanghai Feb 10th
Ningbo Pending re-opening date
Xiamen Feb 10th
Suzhou Feb 10th
Nanjing Feb 20th
Tianjin Closed until further notice 
Qingdao Feb 10th
Dalian Feb 10th
Beijing Feb 10th
Shenyang Feb 10th
Wuhan Feb 14th
Chongqing Feb 10th
Chengdu Feb 10th
Wuxi Feb 10th
Xi'AN Feb 10th
Guangzhou Feb 10th
Shenzhen Feb 10th
Zhongshan Feb 10th
Hong Kong Feb 10th
Macau Feb 17th

Søfragt, luftfragt og banetransport

Luftfragtskapaciteten er under forsat pres, og udover aflyste fly til/fra Kina begynder luftfartsselskaber også, at aflyse fly til/fra Hong Kong, som kun lægger et yderligere pres på kapaciteten. 

Indenrigstransport er en stor udfordring i hele landet grundet karantæne zoner og den indskærpede bevægelsesfrihed imellem bygrænser. 

I Shanghai området estimeres der, at kun 20% af den normale trucking kapacitet er tilgængelig og chaufførerne har endnu ikke tilladelse til at forlade Shanghai city limits grundet ID checks og restrektioner. 

Der forventes stadig et stort pres på kapaciteten generelt i Kina. 

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til søfragt, luftfragt eller banetransport til og fra Kina, står din sædvanlige kontaktperson naturligvis til rådighed. 

Gå tilbage til statusoversigt