Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 12. februar 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 12. februar 2020 

 

Status i de forskellige provinser i Kina

De fleste byer er stadig påvirket af den mindsket arbejdsstyrke og restriktioner fra myndighederne. Dog er produktionsaktiviteten i  Guangzhou, Macau og Hong Kong ved at være tilbage på et relativt almindeligt niveau igen. 

DSV i Nanjing, Ningbo, Suzhou og Wuhan er forsat lukket, imens alle andre lokationer har et mindsket antal medarbejdere på kontoret. 

Fælles for alle DSV-lokationer i Kina og Hong Kong er, at de alle betjenes af medarbejdere enten fra et DSV-kontor eller hjemmefra. 

Nedenstående link er en oversigt over de forskellige DSV-kontorer samt lufthavne, havne, toldmyndigheder og kapaciteten for vejtransport i de pågældende provinser. Du kan finde dit relevante DSV-kontor under ”DSV Branch/Unit” i oversigten.

Link til PDF

Situationen i Kina er stadig meget dynamisk og forskellig fra by til by. 

Søfragt, luftfragt, vejtransport og banetransport

Generelt er aktiviteten for eksportvarer fra Kina meget minimal, men man forventer at der vil blive pres på kapaciteten, når produktionen er tilbage på et normalt niveau igen.

Både luftfragtsselskaberne, rederierne og baneselskaberne forsætter med at aflyse afgange til og fra Kina, hvilket udfordrer især import kapaciteten.

Kapaciteten på vejtransporten er stadig under pres fra den store efterspørgsel, mangel på chauffører samt den indskrænket bevægelsesfrihed. 

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til søfragt, luftfragt, vejtransport eller banetransport til og fra Kina, står din sædvanlige kontaktperson naturligvis til rådighed. 

Gå tilbage til statusoversigt