Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 14. februar 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 14. februar 2020 

 

Status i de forskellige provinser i Kina

Myndighederne i Kina vil offentliggøre nye retningslinjer inden mandag formiddag dansk tid. Vi har desværre ikke kendskab til omfanget af disse nye retningslinjer,  men vi følger situationen på tæt hånd og holder dig opdateret løbende. 

Nedenstående link er en oversigt over de forskellige DSV-kontorer samt lufthavne, havne, toldmyndigheder og kapaciteten for vejtransport i de pågældende provinser. Du kan finde dit relevante DSV-kontor under ”DSV Branch/Unit” i oversigten.

Download PDF her

Søfragt, luftfragt, vejtransport og banetransport
Aflyste og ustabile afgange samt kapacitetsproblemer påvirker alle transportformer i øjeblikket, og derfor er forsinkelser forsat et stort problem.

Hos DSV har vi fundet en løsning på vejtransport til/fra Kina med en transittid på 15-17 dage. Ønsker du at høre mere om denne løsning, så kontakt venligst vores ekspert på banetransport: Tine Jørgensen på tine.joergensen@dk.dsv.com eller telefonnummer +45 79 29 71 31

Gå tilbage til statusoversigt