Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 19. februar 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 19. februar 2020 

 

Status i de forskellige provinser i Kina

Via nedenstående link finder du en oversigt over de forskellige DSV-kontorer i Kina. 

Download PDF med status på de forskellige DSV-kontorer

Søfragt (reefer-containere)

På søfragt kan vi oplyse, at der meldes om stigende udfordringer på reefer-containere, som indeholder gods, der kræver en konstant temperatur. Grundet godsophobning i de asiatiske havne er situationen den, at havneterminalerne snart mangler stik og dermed strømtilførsel til containerne. Flere rederier afhælper problemet ved at benytte tomme skibe som en form for flydende terminaler for at sikre den nødvendige strømtilførsel til reefer-containerne. 

Kurerforsendelser til og fra Kina

Kurerselskaberne melder, at aktiviteterne øges dag for dag. Der er dog stadig områder i Kina, som ikke serviceres grundet restriktioner fra myndighederne.

Vejtransport i Kina

Situationen på vejtransport i Kina forbedres dag for dag. Dog er der geografiske forskelle, idet kapaciteten i nord er bedre end i den øvrige del af Kina. Forskellen skyldes, at mange af de chauffører, der lever og kører i den sydlige og centrale del af Kina, er hårdere ramt af myndighedernes restriktioner.

Til trods for forbedringerne oplever vi stadig udfordringer på vejtransport, som påvirker transporten af gods til og fra havne og lufthavne. 

Vejtransport til og fra Kina

Hos DSV har vi en alternativ løsning med vejtransport (Full Truck Loads) til og fra Kina. Transittiden er på 15-17 dage.

Ønsker du at høre mere om vores løsning med vejtransport kontakt venligst vores ekspert på banetransport Tine Jørgensen.

Er du kunde hos DSV og har forsendelser til og fra Kina, anbefaler vi, at du holder en tæt og løbende dialog med din sædvanlige kontaktperson.

Gå tilbage til statusoversigt