Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 2. marts 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 2. marts 2020 

 

Import fra Kina (luftfragt)

Grundet de mange flyaflysninger og den enorme efterspørgsel på hurtige transportløsninger ud af Kina er kapaciteten nu hårdt presset med flaskehalsproblemer til følge. 

I DSV følger vi udviklingen på luftfragt tæt og tilbyder i øjeblikket et alternativ i vores Sea/Air-løsning. Løsningen er et effektivt alternativt setup ud af Kina med søfragt til vores gateway i Dubai og fly videre ind til Europa. 

Læs 'Hub i Dubai sikrer unik kombinationsløsning til forsendelser fra Asien'

Er du interesseret i at høre mere om vores Sea/Air-løsning, står DSV’s luftfragtsafdeling til rådighed.

Er du kunde hos DSV, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed og kan fortælle mere om vores Sea/Air-kombinationsløsning. 

På grund af frygten for yderligere spredning af COVID-19 har flere lande i Asien fået aflyst flyafgange. Reduktionen i kapacitet ses tydeligst på følgende markeder: Hong Kong, Sydkorea samt Singapore. 

Eksport til Kina + øvrige eksportmarkeder (søfragt)

Som følge af de mange aflysninger ud af Kina tager udfordringerne med pladsproblemer og manglende containere virkelig til nu på eksport mod Østen.

Den nedsatte kapacitet mod Europa betyder ligeledes, at der nu mangler containere til den generelle eksport med søfragt fra kontinentet. Som et resultat af den akutte mangel på containere til øvrige eksportmarkeder indfører rederierne nu forskellige former for tillæg.

Er du kunde hos DSV, anbefaler vi, at du holder en tæt dialog med din faste kontakt i DSV’s søfragt.

Vejtransport til og fra Kina

Grænsen mellem Kasakhstan og Kina er genåbnet. Dermed er det igen muligt at få transporteret hele full loads (FCL) med DSV’s vejtransport til og/eller fra Kina. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med vejtransport, kontakt vores ekspert på banetransport Tine Jørgensen

Gå tilbage til statusoversigt