Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet
open/close

Coronavirus i Kina påvirker den nationale og internationale transport til og fra landet

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i Kina i dag den 24. februar 2020. Vi anbefaler derfor, at du læser tilbage i vores statusopdateringer for at få et overblik over udviklingen i Kina.

Gå tilbage til statusoversigt

Status den 24. februar 2020 

 

Status i de forskellige provinser i Kina

Via nedenstående link finder du en oversigt over de forskellige DSV-kontorer i Kina. 

Download PDF med status på de forskellige DSV-kontorer

Sø- og luftfragt (import fra Kina)

Her efter weekenden mærker vi, at produktionen i Kina tager yderligere til, og at der derfor nu begynder at være pres på kapaciteten med fly. 

På søfragten ud af Kina oplever vi stadig ikke de store udfordringer med pladsproblemer. Vi forventer dog, at der vil komme pres på kapaciteten i den kommende tid i takt med, at produktionen vender tilbage og dermed stiger yderligere. 

Vi ser fortsat mange aflyste afgange i flytrafikken og på søfragt, hvilket er med til at reducere kapaciteten ud af Kina. Derfor kan vores banetransport være et godt alternativ. 

Sø- og luftfragt (eksport til Kina)

Den store reduktion i kapaciteten på både sø- og luftfragt påvirker forsat eksporten ud af Europa.

Specielt på søfragt forventer vi, at der vil blive store udfordringer for den generelle eksport ud af Europa på grund af manglende kapacitet og container-equipment. 

Se eventuelt også vores status fra den 21. februar

Vejtransport i Kina

Situationen på vejtransport i Kina forbedres dag for dag. Dog er der geografiske forskelle, idet kapaciteten i nord er bedre end i den øvrige del af Kina. Forskellen skyldes, at mange af de chauffører, der lever og kører i den sydlige og centrale del af Kina, er hårdere ramt af myndighedernes restriktioner.

Download status på national kørsel i de forskellige områder

Til trods for forbedringerne oplever vi stadig udfordringer på vejtransport, som påvirker transporten af gods til og fra havne og lufthavne.   

Vejtransport til og fra Kina

Hos DSV har vi en alternativ løsning med vejtransport (Full Truck Loads) til og fra Kina. Transittiden er på 15-17 dage.

Ønsker du at høre mere om vores løsning med vejtransport kontakt venligst vores ekspert på banetransport Tine Jørgensen.

Er du kunde hos DSV og har forsendelser til og fra Kina, anbefaler vi, at du holder en tæt og løbende dialog med din sædvanlige kontaktperson.

Gå tilbage til statusoversigt