Coronavirus COVID19
open/close

Import og eksport med vejtransport

Nedenstående statusopdatering er et øjebliksbillede af situationen i dag den 13. marts 2020.  

Gå tilbage til statusoversigt

Import og eksport med vejtransport status den 13. marts 2020

Den danske regering har her til aften besluttet at lukke grænserne fra lørdag den 14. marts kl. 12.00 og foreløbig frem til og med den 13. april i forsøget på at undgå yderligere smittespredning. 

Selvom lukningen af de danske grænser ikke omfatter grænseoverskridende transport af varer (godstrafik), forventer vi forsinkelser, forlængede transittider og ikke mindst kapacitetsmæssige udfordringer fordi chaufførernes frie bevægelighed i arbejdsøjemed påvirkes af situationen med coronavirus.

I DSV forventer vi ligeledes en del spidsbelastning ved grænseovergange indtil, at selve grænsekontrollen er fuldt indfaset, og godstrafikken får tildelt et separat spor. 

På grund af smittespredningen af coronavirus i Europa, er lokale og nationale tiltag i andre lande med til at besværliggøre en effektiv logistik af varer. 

I DSV vil vi gøre alt for at løse de udfordringer, der måtte komme. Derfor holder vi trafikker kørende på alle markeder og søger alternative løsninger, hvor det er muligt for at sikre en varetransport.  

Al vores aktivitet udføres efter de anviste retningslinjer fra gældende myndighed, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet. 

Læs mere om DSV’s vejtransport i Europa 

 Gå tilbage til statusoversigt