open/close

Services

Alsidige og pålidelige løsninger med søfragt uanset destination

Full Container Load (FCL)

Vi tilbyder dør-to-dør eller havn-til-havn basis og alt derimellem. Uanset destination leverer vi din last til tiden og inden for budgettet, på tværs af grænser, kontinenter, over hele kloden.

Less than Container Load (LCL)

Vi tilbyder regelmæssige og hyppige afgange på et stort udvalg af destinationer, både interkontinentalt og på korte søruter. LCL containere håndteres i vores eget netværk. Vi konsoliderer gods på via vores gateways og betjener de fleste destinationer i hele verden mindst en gang om ugen. 

Buyer's consolidation

Køber du gods fra flere leverandører, kan vi konsolidere varerne og dermed optimere udnyttelsen af containere. Konsolidering reducerer omkostningerne.

Dør-til-dør

Vi tilbyder smidige dør-til-dør logistikydelser, herunder indenrigstransport, oplagring og distribution. Komplet styring af forsyningskæden for import- og eksportvarer.  

National distribution

Vi kan distribuere dine varer over hele verden via vores nationale distributionscentre og internationale netværk. DSV har mere end 17.000 lastbiler på de europæiske veje hver dag for at imødekomme selv de mest krævende leveringsbehov.

Lagerløsninger / Pick and Pack

Vi tilbyder branchespecifikke lagerløsninger tilpasset individuelle produkt- og markedsbehov.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for stykgods med søfragt eller modtag et uforpligtende tilbud

Få et tilbud